Sønderby SV - SSV til VNV
Opdateret: 10-10-1998
Offentlig adgang ved strandstart og strandlanding. Der er et område hvor der ikke må strandstartes, mellem P-plads og vestskrænten. Se foto.


Ved topstart sker adgang over privat område. Derfor kun adgang ifølge medlemmer af Fyns Paraglider Klub, der ved hvor vi må færdes. Respektér dette, ellers bliver vi forment adgang til området.
Sønderby klinter er FPK's vigtigste flyvested, så derfor gå kun op på skrænterne ifølge medlemmer af FPK. Se telefonnumre på kontakt-siden.
Der er et mindre område hvor der hverken må strandstartes eller topstartes. Det ligger mellem P-pladsen og vestskrænten. Der er afgrøder helt ud til kanten hele året. Vi har fået påtaler fra landmanden efter uheldige episoder hvor man er blæst bagover og har ødelagt afgrøderne. Får vi flere problemer her, ryger området vest til sydvest, og det må ikke ske!

SV og vestskrænterne er ca. 35m høje og rigtig gode at flyve på. Der kan startes og landes fra både strand og top. Der er også en mindre SV-skrænt, ca. 7m høj som kan beflyves hvis vinden er for kraftig på den høje SV-skrænt. Pas på afgrøder på toppen af skrænten!
Kørselsvejledning: Afkørsel 52 mod Assens/Odense SV på motorvej E20 ved Odense. Kør mod Assens ad nr. 168. Følg den grønne vej til P-plads. (Kontakt FPK-medlem).
Oversigtskort
Tip: Udskriv siden: Venstreklik i det vindue hvor siden er og brug print-knappen