Strandbjerggård   NV-NNV (320°)
Opdateret: 16-01-2000
Offentlig adgang - Der parkeres på den offentlige P-plads på vejen mellem Rågeleje og Vejby. Kommer man fra Rågeleje, er P-pladsen til venstre for vejen. Derfra krydser man lige over vejen og går ad offentlig sti skiltet Strandbjerggård. Lige efter gården, følg stien til venstre gennem plantagen ud mod vandet. Det indhegnede område, hvor der er flad græsmark ud til skrænten må ikke benyttes, se kommentarer under Heatherhill.
Skoling er ikke tilladt!
Foto fra Heatherhill
Skrænten er ca. 40m høj og 6 km lang. Start- og landingsforhold er for øvede piloter. Der kan topstartes- og landes eller landes på stranden. Ved landing på stranden, gå hen til slugten og op den vej, da det er forbudt at træde på skrænten.
Hvis vinden er god, kan man krydse den slugt, der ligger til venstre for startstedet og der vil derefter være flere kilometer skrænt i den retning som kan beflyves. Hvis vinden ikke er lige på, eller ikke er kraftig nok, anbefales det at holde sig på den højre side af slugten. - Bemærk! Der foregår en del flyvning med modelfly herfra. Det er oftest svævefly, så man kan ikke høre dem!
Fra Hillerød, kør ad vej 227 til Gilleleje. Strandbjerggård ligger mellem Rågeleje og Vejby på vej 237 - Se detailkort.
Oversigtskort
Tip: Udskriv siden: Venstreklik i det vindue hvor siden er og brug print-knappen
Detailkort